Kardemomcake
3
eieren
270
gram kristalsuiker
1
deciliter volle melk
180
gram patentbloem
half vanillestokje
3
theelepels bakpoeder
3
theelepels kardemom (gemalen)
snufje zout
Perencompote
3
conference peren
1
citroen
half vanillestokje
1
theelepel kaneel
Kaneelkwark
125
gram volle kwark
25
gram kristalsuiker
125
milliliter slagroom (ongezoet, 40%)
1,50
blaadje gelatine
1
theelepel kaneel
Kokos-limoencake
480
gram patentbloem
9
theelepels bakpoeder
465
gram witte basterdsuiker
6
eieren
195
gram roomboter (ongezouten, zacht)
375
milliliter kokosmelk
3
limoenen
snufje zout
225
gram geraspte kokos (fijn)
Gekarameliseerde ananas
1
rijpe ananas
50
gram ongezouten roomboter
200
gram kristalsuiker
50
milliliter Malibu likeur
Vulling
375
gram mascarpone
300
milliliter slagroom (ongezoet, 40%)
60
gram poedersuiker
75
gram geraspte kokos (fijn)
100
milliliter kokosmelk
Botercrème
750
gram roomboter (ongezouten, zacht)
500
gram poedersuiker
Frosting
560
gram mascarpone
380
milliliter slagroom (ongezoet, 40%)
90
gram poedersuiker
1
citroen
kleurstof
Meringue
150
gram eiwit
300
gram fijne kristalsuiker
gele kleurstof
Reacties: