Bladerdeeg
450
gram bloem
1
theelepel zout
75
gram boter
kopje ijswater
180
gram boter
Vulling Indiaas
250
gram lamsgehakt
0,50
ei
2
eetlepels paneermeel
1
ui
1
teentje knoflook
1
centimeter verse gember
0,50
theelepel paprikapoeder
1
theelepel komijnpoeder
0,50
theelepel gemalen koriander
1
theelepel kerriepoeder
0,50
theelepel zout
Vulling Mexicaans
180
gram kipgehakt
0,50
ei
2
eetlepels paneermeel
zout
1
paprika
0,50
theelepel komijnpoeder
1
theelepel cayennepeper
1
theelepel paprikapoeder
0,50
theelepel kaneel
1
theelepel Sambal
60
gram geraspte cheddar kaas
Opbouw
1
eetlepel sesamzaad
1
ei
25
gram geraspte cheddar kaas
Mangochutney
1
mango
1
ui
1
teentje knoflook
1,50
rode chilipeper
2
centimeter verse gember
1
kruidnagel
0,50
theelepel zout
100
gram suiker
0,50
theelepel cayennepeper
1
eetlepel citroensap
olijfolie
Guacamole
1
avocado
1
limoen
0,50
rode ui
1
teentje knoflook
0,50
tomaten
0,50
bosje verse koriander
0,25
theelepel komijnpoeder
zout en peper