Biscuit
24
eieren
780
gram fijne kristalsuiker
6
theelepels vanille-extract
570
gram tarwebloem
600
gram poedersuiker
Trempeersiroop
500
gram fijne kristalsuiker
100
milliliter Cointreau
150
milliliter sinaasappelsap
250
milliliter water
Botercrème
1
liter volle melk
100
gram custardpoeder
100
gram suiker
1
kilo ongezouten roomboter
150
gram poedersuiker
Frambozenpuree
750
gram diepvries frambozen
125
gram fijne kristalsuiker
sap van 1 citroen
Pistachenootjes
200
gram ongezouten pistachenoten
80
gram suiker
70
gram water
Koekjes
480
gram tarwebloem
3
gram zout
60
gram maïzena
220
gram ongezouten roomboter
200
gram fijne kristalsuiker
2
eieren
1
theelepel vanille-extract
2
citroenen (rasp)
roze kleurstof
Modelleer chocolade
200
gram witte chocolade
90
milliliter maissiroop
Slagroom
1,25
liter slagroom
10
eetlepels suiker
5
druppels sinaasappel aroma
Samenstellen
225
gram verse frambozen
300
gram rode bessen
verse munt
100
gram ruby chocolade
200
gram witte chocolade
200
gram poedersuiker