Bloempotbrood
270
gram water (20-25 graden)
188
gram patentbloem (gezeefd)
188
gram volkorenmeel
24
gram verse gist
6
gram bruine basterdsuiker
8
gram zout
1
handje bieslook
1
nootmuskaat
50
gram gedroogde brandnetelblaadjes
15
gram reuzel
15
gram boter (op kamertemperatuur)
25
gram Roggebloem
Knuffeldeeg
400
gram Franse bloem T65
50
gram durum (biologische volkoren)
50
gram Roggebloem
32
gram verse gist
350
gram water
15
gram olijfolie
1
theelepel Italiaanse kruiden
maanzaad
sesamzaad
25
gram Roggebloem
zonnebloempitten
Knoflookboter
100
gram boter
0,50
teentje knoflook
1
handje bieslook
Aioli
1
eetlepel witbroodkruim
1
eetlepel witte wijnazijn
0,50
teentje knoflook
4
eidooiers
140
gram olijfolie
1
citroen
snuf peper
snuf zout
5
zwarte olijven (pitloos)
cayennepeper
Tomatentapenade
100
gram semi gedroogde tomaten