Harde wener
50
gram suiker
100
gram boter
150
gram bloem
snufje zout
0,50
ei
Biscuit
6
eieren
snufje zout
180
gram suiker
1
vanillestokje
180
gram bloem
rode kleurstof
Bavarois
3
blaadjes gelatine
300
gram bevroren frambozen
100
gram suiker
2
eetlepels citroen (sap)
3
liter slagroom
Botercrème
1
vanillestokje
300
gram melk
40
gram custardpoeder
40
gram suiker
250
gram boter
60
gram poedersuiker
60
gram witte chocolade
rode kleurstof
Amandelschnaps
100
gram boter
100
gram bruine suiker
100
gram golden syrup
100
gram bloem
4
eetlepels bruine rum
200
gram geschaafde amandelen
Samenstellen
300
gram witte chocolade
300
gram verse frambozen
rum
Spiegel
3,50
blaadjes gelatine
250
gram bevroren frambozen
100
gram suiker