Carrot cake
750
gram bloem
2,50
theelepel bakpoeder
2,50
theelepel baksoda
500
gram bruine basterdsuiker
7,50
ei
750
milliliter zonnebloemolie
1
sinaasappel
1
kilo wortelen (geraspt)
300
gram walnoten
300
gram rozijnen
3
theelepels vanille-extract
50
gram koek en speculaaskruiden
100
milliliter gin
snufje zout
Cream cheese frosting
680
gram poedersuiker
150
gram boter
500
gram monchou
10
milliliter vanille-extract
Botercrème
450
gram poedersuiker
6
eiwitten
600
gram boter
150
gram monchou
Gemberkoek
500
gram bloem
2,80
gram bakpoeder
140
gram witte basterdsuiker
20
gram vanillesuiker
750
gram isomalt
260
gram appelstroop
175
gram boter
1
sinaasappel
10
gram verse gember
10
gram gemberpoeder
10
gram kaneelpoeder
10
milliliter eetbare zilververf
1
theelepel zout