Cake
550
gram boter
850
gram suiker
4
theelepels vanille-extract
1
theelepel zout
10
eieren
800
gram bloem
120
gram maïzena
4
eetlepels bakpoeder
750
milliliter karnemelk
Kersenvulling
350
gram ontpitte kersen (ingevroren)
160
milliliter kersensap
50
gram suiker
1
eetlepel maïzena
1
theelepel citroensap
Blauwe bessenvulling
300
gram blauwe bessen
1
eetlepel suiker
0,50
citroen
2
eetlepels water
2
theelepels maïzena
appelvulling
375
gram Jonagold appels
0,50
eetlepel maïzena
1
eetlepel suiker
1
theelepel kaneel
50
gram rozijnen
20
milliliter amaretto
Abrikozenvulling
183
gram abrikozen (vers en rijp)
120
gram geleisuiker
sap van 1 citroen
Nonnevotten
125
gram tarwebloem
65
milliliter lauwwarme melk
2
gram gist
25
gram boter
26
gram suiker
3
gram zout
12
gram losgeklopt ei
1
theelepel kaneel
zonnebloemolie
Swiss meringue botercreme
9
eiwitten
480
gram suiker
750
gram roomboter
3
theelepel vanille-extract
snuf zout
witte kleurstof
rode kleurstof
blauwe kleurstof
Drip
50
milliliter slagroom
100
gram witte chocolade
oranje kleurstof