Tartelletedeeg
350
gram bloem
150
gram amandelmeel
200
gram roomboter (koud)
2
eidooiers
5
gram zout
150
milliliter koud water
Vulling 1 - Wortel panna cotta met geitenkaascrème
1,50
winterpeen
1
ui
2
tenen knoflook
0,25
blokje groentebouillon
zout en peper
1
eetlepel zonnebloemolie
4
gelatine blaadjes
60
milliliter slagroom
1
eetlepel gedroogde tijm
100
gram verse geitenkaas
1
eetlepel creme fraîche
Vulling 2 - Thaise rode curry
1
eetlepel Thaise rode curry pasta
0,50
eetlepel zonnebloemolie
75
milliliter kokosmelk
2
gelatine blaadjes
3
takjes verse koriander
Vulling 3 - Wortellinten in harissaroom
4
stuks winterpeen
100
gram creme fraîche
0,25
blokje groentebouillon
100
milliliter water
3
eetlepels harissa pasta
Harissa
3
stuks rode chilipeper
2
tenen knoflook
snuf zout
scheutje citroensap
1,50
eetlepel olijfolie
15
gram tomatenpuree
0,25
theelepel kristalsuiker
0,25
theelepel anijszaad
0,25
theelepel korianderpoeder
0,25
theelepel komijnpoeder
snuf gerookte paprikapoeder