Joconde biscuit
65
gram poedersuiker
65
gram amandelmeel
10
gram bloem
100
gram ei
65
gram eiwit
10
gram poedersuiker
snufje zout
Bavarois
2
blaadjes gelatine
40
gram eidooier
45
gram suiker
90
gram melk
210
gram slagroom
30
milliliter sinaasappelsap
rasp van halve biologische sinaasappel
50
gram rode grapefruit
Taart opbouwen
200
gram aardbeien (vers)
Harde wener bodem
150
gram bloem
100
gram boter
50
gram suiker
25
gram ei
Frangipane
100
gram pistachenoten
100
gram suiker
rasp van halve citroen
20
gram boter
20
gram ei
Gekonfijte sinaasappel
1
biologische sinaasappel met mooie schil
100
gram suiker
300
milliliter water
3
eetlepels fijne kristalsuiker
Italiaans schuim en garnering
2
eetlepels fijngehakte pistache
200
gram aardbeien (vers)