Appeltaart
3
grote appels (Jonagold)
150
gram patentbloem
100
gram roomboter (gekoeld)
50
gram fijne kristalsuiker
1
ei
25
gram roomboter om in te vetten (kamertemperatuur)
25
gram bloem om te bestuiven
Kaneelbavaroise
200
milliliter slagroom (minimaal 35% vet)
2
blaadjes gelatine
200
milliliter volle melk
2
eieren
50
gram fijne kristalsuiker
1
eetlepel kaneelpoeder
25
milliliter zonnebloemolie voor het invetten van de bombevorm
Bitterkoekjes
300
gram amandelmeel
300
gram poedersuiker
4
eieren
2
theelepels bittere amandelextract
100
milliliter amaretto
Citroen botercrème
250
milliliter volle melk
30
gram citroensap
100
gram fijne kristalsuiker
350
gram roomboter op kamertemperatuur
30
gram maïzena
1
vanillestokje
2
citroenen
Kookschuim
4
eieren
375
gram fijne kristalsuiker
Reacties: