Decoratiebeslag
2
eiwitten
180
gram bloem
60
gram suiker
60
gram roomboter op kamertemperatuur
kleurstoffen
4
eieren
120
gram poedersuiker
Lemon poppyseed biscuit
7
eiwitten
7
eidooiers
140
gram suiker
10
gram maïzena
135
gram patentbloem
snuf zout
2
citroenen (rasp)
10
gram maanzaad
Mangomousse
165
milliliter slagroom (koud)
1,50
eetlepel poedersuiker
200
gram mango
3
blaadjes gelatine
3
eetlepels Cointreau
Passievruchtencurd
125
gram passievruchten puree
1
theelepel citroensap
150
gram fijne kristalsuiker
100
gram roomboter
2,50
eidooier
7
gram maïzena
Trempeersiroop
50
milliliter water
45
gram suiker
25
milliliter Limoncello
Passievrucht-botercreme
5
eiwitten
275
gram suiker
415
gram roomboter op kamertemperatuur
snuf zout
Garnering
7
passievruchten