Krokante bodem
220
gram bloem (plus extra om te bestuiven)
100
gram poedersuiker
1
ei
85
gram roomboter (ijskoud maar niet bevroren)
Chocolade cake
300
gram bloem
1
theelepel bakpoeder
0,75
theelepel baking soda
300
gram roomboter
300
gram suiker
60
gram cacaopoeder
3
eieren
225
milliliter creme fraîche
2,25
theelepels vanille-extract
50
milliliter melk
Witte chocolade ganache
200
gram witte chocolade
125
gram creme fraîche
50
gram boter
Krokante praliné vulling
45
gram boter
50
gram suiker
100
gram hazelnoten, zonder velletje, zonder zout
100
gram ongezouten macadamianoten
85
gram melk chocolade
Chocolademousse
150
gram eidooiers
125
gram water
125
gram suiker
6
blaadjes gelatine
250
gram pure chocolade
900
gram slagroom
Cacaogelei
6
blaadjes gelatine
280
gram water
360
gram kristalsuiker
260
gram slagroom
120
gram cacaopoeder
Samenstellen
2
bakje(s) frambozen
rasp van pure chocolade
rasp van melk chocolade
rasp van witte chocolade
Reacties:
De kans bestaat dat de krokante bodem dan niet meer zo krokant is na het ontdooien, wat natuurlijk zonde is. Maar in principe kunt u de taart invriezen. Laat hem dan voor gebruik ontdooien op kamertemperatuur.