Deeg
225
gram patentbloem
13
gram kristalsuiker
1
ei
65
gram ongezouten roomboter
6
gram zout
50
milliliter halfvolle melk
17
gram verse gist
1
ei (insmeren broodjes)
Çörek otu (nigellazaad)
Burgers
200
gram rundergehakt
1
ui (gele ui)
zout
Köfte kruiden
75
gram boter
Cacık (Turkse tzatziki)
250
gram Turkse yoghurt
0,50
komkommer
0,50
bosje dille
gemalen witte peper
zout
1
teentje knoflook
Acılı antep ezmesi (pittige Turkse dip)
3
tomaten
1
ui (gele ui)
1
puntpaprika
1
teentje knoflook
halve citroen (sap)
0,20
bosje platte peterselie
zout en peper
Turkse peper/tomatenpuree
sumak
2
theelepels komijnpoeder
nane (gedroogde munt)
Afwerking/decoratie
0,25
kruidenbuiltjes