Vulling
100
gram blanke rozijnen
100
gram blauwe rozijnen
150
gram bigarreaux (alleen rood en groen)
40
milliliter Limoncello
25
gram kristalsuiker
Amandelspijs
62,50
gram blanke amandelen
62,50
gram pistachenoten
125
gram kristalsuiker
1
ei
Tulband
250
gram amandelspijs
paar eetlepels water
190
gram zachte boter (plus extra voor het invetten)
125
gram witte basterdsuiker
2
vanillepeulen
0,50
citroen (rasp)
0,50
limoen (rasp)
0,50
sinaasappel (rasp)
mespuntje zout
4
eieren (op kamertemperatuur)
190
gram patentbloem (plus extra om te bestuiven)
8
gram bakpoeder
25
gram amandelschaafsel
40
gram pistachenoten
Witte chocoladeganache
1000
milliliter slagroom
10
milliliter Limoncello
200
gram witte chocolade
50
gram poedersuiker
100
gram kristalsuiker
groene kleurstof
rode kleurstof
Garnering
25
gram amandelschaafsel
poedersuiker