Chocoladecake
200
gram bloem
400
gram suiker
85
gram cacaopoeder
1,50
theelepel bakpoeder
1,50
theelepel baksoda
1
theelepel zout
2
grote eieren
230
milliliter water
125
milliliter zonnebloemolie
230
milliliter espresso (warm)
1
theelepel vanille-extract
Melkchocolade mousse
170
gram melk chocolade
45
gram boter
3
grote eieren
235
milliliter slagroom
5
eetlepels rum
45
milliliter koffie
2
theelepels gelatinepoeder
2
eetlepels suiker
Witte chocolade botercrème
170
gram witte chocolade
230
gram ongezouten boter op kamertemperatuur
80
gram poedersuiker
60
milliliter slagroom
1
theelepel vanille-extract
1
snufje zout
Witte chocolade ganache
380
gram witte chocolade
118
milliliter slagroom
Pure chocolade ganache
225
gram pure chocolade
236
milliliter slagroom
Puur chocolade blaadjes
200
gram pure chocolade
Afwerking
50
stuks bramen
eetbaar goudpoeder
chocolade bladen