Victoriacake
300
gram zelfrijzend bakmeel
6
eieren
300
gram suiker
300
gram roomboter op kamertemperatuur
2
theelepels bakpoeder
1
flesje rode kleurstof
1
flesje zwarte kleurstof
Bosvruchten crémeux
100
gram frambozen
100
gram bramen
100
gram blauwe bessen
60
gram fijne kristalsuiker
2
blaadjes gelatine
3
eieren
2
eidooiers
55
gram boter (op kamertemperatuur)
Vijgencompote
60
gram fijne kristalsuiker
60
gram lichtbruine basterdsuiker
60
gram poedersuiker
1
sinaasappel (rasp)
1
citroen (rasp)
1
limoen (rasp)
1
vanillestokje
20
verse vijgen
Pistache-mayonaise
50
gram pistachepasta
3
eieren
65
gram slagroom (minimaal 35% vet)
95
gram suiker
40
gram witte couverture chocolade
2
gram gelatine
185
gram mascarpone
0,50
limoen (sap)
Chocolade Ganache
500
gram pure couverture chocolade (Callebaut Type 811, 54,5%)
250
gram slagroom (minimaal 35% vet)
Garnering
500
gram pure couverture chocolade (Callebaut Type 811, 54,5%)
50
gram cacaopoeder
400
gram witte marsepein