Bladerdeeg
500
gram bloem
100
gram boter (in blokjes)
10
gram zout
275
gram ijskoud water
350
gram boter
Miniquiches lorraine
1
ei
40
gram spekreepjes julienne
30
milliliter slagroom
50
milliliter creme fraîche
25
gram gruyerekaas
peper
zout
nootmuskaat
Toast van bladerdeeg met paling en bloemkoolmousse
2
blaadjes witte gelatine
25
gram roomboter
200
gram bloemkoolroosjes
0,50
potje gevogeltefond
100
milliliter slagroom
200
gram bladerdeeg
200
gram paling
2
plakken parmaham
30
gram peterselie
50
milliliter olijfolie
50
gram veldsla
Garnering toast van bladerdeeg
2
plakken parmaham
30
gram verse peterselie
50
milliliter olijfolie
50
gram veldsla
Vol au vents met romig champignon-ham mengsel
125
gram champignons
3
bosuitjes
50
gram ham
20
gram boter
200
gram slagroom
zwarte peper (gemalen)
zout
2
blaadjes bieslook
50
milliliter creme fraîche
Garnering vol au vents
50
gram creme fraîche
blaadjes bieslook
Pesto-stengels
25
gram parmezaanse kaas
1
teentje knoflook
30
gram basilicum
20
gram pijnboompitten
25
gram olijfolie extra vergine
zout
zwarte peper (gemalen)
200
gram bladerdeeg
1
losgeklopt ei
1
eetlepel melk
zeezout
ei
Reacties: