Bladerdeeg
370
gram ongezouten roomboter
600
gram bloem
6
gram zout
165
milliliter ijskoud water
Voorbereiding vulling
12
stuks gamba's (ongeveer 4 cm lang)
2
teentjes knoflook
4
eetlepels chilisaus
1
theelepel gedroogde peterselie
200
gram kipfilets
1
kipbouillonblokje
12
stuks groene asperges
8
eidooiers
2
theelepels citroensap
snufjes zout
400
milliliter zonnebloemolie
2
theelepels franse mosterd (fijne)
Samenstellen
400
milliliter slagroom
2
eetlepels slagroom
3
citroenen (sap)
2
eetlepels bieslook (fijngehakt)
1
eetlepel munt (fijngehakt)
0,50
limoen (rasp)
150
gram gerookte zalmfilet
1
bosje dille
3
eetlepels tomatenketchup
2
eetlepels whisky
1
eetlepel basilicum
1
mango
100
gram cashewnoten
1
eetlepel Parmezaanse kaas (geraspt)
0,50
ui
150
gram parmaham
1
bosje verse bieslook
snufje witte peper
snufje zout
2
theelepels bloem
Garnering
1
citroen
bosje bieslook