Scones
450
gram (bio) patent tarwebloem
2
gram zout
80
gram ongezouten roomboter
80
gram fijne kristalsuiker
2
eieren
15
gram bakpoeder
200
milliliter karnemelk
Clotted cream
125
gram mascarpone
125
gram ongezoete slagroom
Aardbeienjam
250
gram aardbeien
100
gram geleisuiker speciaal, half zoet
rasp van 1 citroen
1
eetlepel citroensap
Chocoladecakejes met pralinécrème
140
gram (bio) patent tarwebloem
50
gram cacaopoeder
7
gram bakpoeder
200
gram kristalsuiker
2
gram zout
1
ei
120
gram koffie
60
gram volle melk
60
gram zonnebloemolie
250
gram volle melk
25
gram roompoeder
25
gram kristalsuiker
1
vanillestokje
200
gram geroosterde hazelnoten
40
gram water
80
gram kristalsuiker
32
gram amandelmeel
Pralinécrème
250
gram roomboter op kamertemperatuur
banketbakkersroom
hazelnootpasta
Yoghurt-citroenmousse
3
gelatineblaadjes
2
citroenen (rasp)
150
gram citroen (sap)
195
gram volle yoghurt
95
gram kristalsuiker
350
gram slagroom
Victoriabeslag
50
gram geschaafde amandelen
50
gram fijne kristalsuiker
0,50
eiwit
12
frambozen
1
vel bladgoud
Bonbons
400
gram pure chocolade callets
30
gram water
60
gram kristalsuiker
40
gram slagroom
10
gram roomboter
grof zeezout
100
gram melk chocolade
60
gram slagroom
snuf kaneel
12
hazelnoten, in stukjes
Wraps met avocado en gerookte zalm
250
gram maïsmeel
300
milliliter water
0,50
theelepel zout
3
stuks rijpe avocado
1
citroen
0,50
theelepel uipoeder
snuf chilipoeder
zwarte peper (gemalen)
grof zeezout
5
rijpe trostomaten
1
sjalot
1
teentje knoflook
0,50
rode peper
2
eetlepels olijfolie
1
eetlepel limoensap
4
takjes verse koriander
200
gram gerookte zalm
Broccoli-courgettesoep
1
ui
1
teentje knoflook
30
gram roomboter
zwarte peper (gemalen)
zout
chilipoeder
400
gram courgette
100
gram broccoli
500
milliliter water
1
eetlepel slagroom
Focaccia
500
gram (bio) patent tarwebloem
10
gram zout
10
gram gedroogde gist
40
milliliter olijfolie
360
gram koud water
100
gram griesmeel
50
gram zongedroogde tomaten
100
gram feta
grof zeezout
gedroogde oregano