Beslag
780
gram bloem
14
theelepels bakpoeder
2
theelepels zout
200
gram suiker
7
theelepels baking soda
1,20
liter volle melk
4
eieren
12
eetlepels boter
8
theelepels vanille-extract
1
eetlepel kaneel
1
citroen
Appelvulling
6
Elstar appels
400
gram bruine kristalsuiker
100
gram roomboter
2
eetlepels kaneel
2
eetlepels verse gember
100
milliliter slagroom
150
milliliter cognac
Roomkaas vulling
600
gram roomkaas
250
gram poedersuiker
50
milliliter cognac
100
milliliter sinaasappelsap
rasp van 1 sinaasappel
Appel chips
1
groene appels
sap van 1 citroen
20
gram poedersuiker
Gekarameliseerde spek
100
gram gerookt spek (dunne plakken)
50
gram bruine kristalsuiker
Garnering
60
gram suiker
500
milliliter slagroom (koud)
100
gram pecannoten