Bodem
113
gram koude boter (vriezer)
83
gram bloem
1
gram zout
50
milliliter ijswater
Soesjes
50
gram melk
50
gram water
1
gram zout
1
gram suiker
50
gram boter
50
gram bloem
100
gram ei
Rozenframbozencoulis
120
gram frambozen (diepvries)
10
gram suiker
40
gram rozensiroop
1
theelepel maïzena
Banketbakkersroom
250
milliliter melk
50
gram eidooier
50
gram suiker
25
gram maïzena
25
gram boter
Italiaanse meringue
50
gram eiwit
40
gram water
125
gram suiker
roze kleurstof
Mascarponeroom
150
gram mascarpone
40
gram poedersuiker
1
vanillestokje
150
gram slagroom
Karamel
25
gram water
100
gram suiker
20
gram glucosestroop
Taart opbouwen
rode rozenblaadjes
10
verse frambozen
40
gram pistachenootjes
20
gram suiker
15
gram water