Biscuitdeeg
180
gram tarwebloem
20
glas maïzena
1
snufje zout
8
eieren
200
gram fijne kristalsuiker
2
citroenen
10
gram cacao
1
bakje(s) gedroogde rozemarijn
2
scheppen honing
Honing cheesecake
400
gram roomkaas
4
eieren
250
gram suiker
1
vanillestokje
250
gram creme fraîche
zout
2
scheppen honing
1
citroen (rasp)
Ganache
250
milliliter slagroom
rozemarijn
250
gram pure chocolade (pellets)
50
gram pecannoten
1
eetlepel rode wijnazijn
Vijgen mousse
10
gram gelatine
8
gedroogde vijgen
300
gram witte chocolade
325
milliliter slagroom
5
eidooiers
Cupcake vorm
200
gram Stukjes melkchocolade
600
gram Stukjes pure chocolade
Karamel spiegel
5
gram gelatineblaadjes
10
gram maïzena
150
gram suiker
1
citroen
130
milliliter slagroom
1
potje grof zeezout
Samenstellen
100
gram vijgencompote
6
stuks verse vijgen