Witte chocolademousse
2
blaadjes gelatine
250
milliliter slagroom
100
gram witte chocolade
60
gram fijne kristalsuiker
90
gram eiwitten
Harde wenerbodem
150
gram patentbloem
100
gram roomboter
50
gram witte basterdsuiker
25
gram ei
1
citroen
zout
Zachte karamel
100
gram geroosterde gezouten pinda's
100
gram suiker
150
gram slagroom
75
gram boter
Chocoladebiscuit
250
gram pure chocolade
125
gram zachte boter
3
eieren
125
gram bruine basterdsuiker
80
gram bloem
50
gram amandelpoeder
Donkere chocolademousse
400
milliliter slagroom
4
eiwitten
160
gram suiker
160
gram pure chocolade
Spiegel van witte chocolade
7
blaadjes gelatine
200
gram water
218
gram kristalsuiker
218
gram glucosestroop
145
gram gecondenseerde melk
200
gram witte chocolade
Garnering
150
gram hazelnoten
100
gram suiker
400
gram pure chocolade druppels
200
gram chocoladedruppels wit
Reacties: