Spekkoek
16
eiwitten
500
gram poedersuiker
500
gram boter
20
eidooiers
250
gram bloem
snuf zout
8
vanillestokjes
2
theelepels koek-speculaaskruiden
2
theelepels kaneelpoeder
1
nootmuskaat om te raspen
1
theelepel kruidnagelpoeder
0,50
theelepel kardemonpoeder
1
theelepel gemalen anijszaad
0,25
theelepel foelie
0,50
theelepel cacao
1
theelepel pandanpasta
gele kleurstof
3
eetlepels oranjebloesemwater
sinaasappel (rasp)
Victoria beslag
100
gram geschaafde amandelen
100
gram suiker
0,50
eiwit
snufje cacao
snufje kaneel
Garnering
400
gram rode rolfondant
50
gram bruine rolfondant
400
gram blanke amandelmeel
400
gram poedersuiker
100
milliliter gepasteuriseerde eidooier
limoen (rasp)
2
eetlepels oranjebloesem
500
gram isomalt
20
gram tylose poeder
400
gram gum paste
paarse kleurstof