Vanillebiscuit
340
gram amandelmeel
300
gram bruine basterdsuiker
440
gram eiwit
140
gram eidooiers
1
vanillestokje
80
gram slagroom (ongezoet)
60
gram fijne kristalsuiker
4
gram gemalen zeezout
280
gram roomboter ongezouten
140
gram patentbloem
8
gram bakpoeder
Speculoos-koeklaag
200
gram roomboter ongezouten
200
gram bruine basterdsuiker
60
gram fijne kristalsuiker
40
gram ei
16
gram volle melk
400
gram patentbloem
10
gram bakpoeder
2
gram gemalen zeezout
10
gram kaneelpoeder
Amandel-vanillepraliné
560
gram blanke amandelen
365
gram fijne kristalsuiker
245
gram water
30
gram druivenpitolie
2
vanillestokjes
Zachte karamel
300
gram slagroom (ongezoet)
75
gram volle melk
330
gram glucose
1
vanillestokje
2
gram gemalen zeezout
105
gram roomboter ongezouten
150
gram witte basterdsuiker
Vanille witte chocolademousse
850
gram slagroom (ongezoet)
110
gram slagroom
110
gram volle melk
50
gram fijne kristalsuiker
100
gram eidooiers
500
gram witte couverture chocolade (Callebaut Type W2, 28%)
1
vanillestokje