Soezen
400
gram water
400
gram volle houdbare melk
360
gram ongezouten roomboter
440
gram patentbloem
8
gram zout
8
gram witte basterdsuiker
12
eieren
zwart sesamzaad
Kipvulling
3
tenen knoflook
3
eetlepels masala poeder
3
el tomatenpuree
600
gram kipfilet
zout en peper
200
gram zure room
300
gram crème fraîche
1
ei
1
theelepel mosterd
3
eetlepels azijn
250
milliliter zonnebloemolie
Garnalenvulling
700
gram gepelde grijze garnalen
2,50
sjalotten
3
tenen knoflook
1
rode peper
zout en peper
400
milliliter ongezoete slagroom
2
eetlepels Sambal
tabasco
1
theelepel trassie
Empingsaus
6
tenen knoflook
2
theelepels trassie
500
gram suiker
2
theelepels sambal ketjap manis
100
gram glucosestroop
1
ui