Bladerdeeg
350
gram patentbloem (plus extra om te bestuiven)
7
gram zout
350
gram boter (koud)
245
milliliter water
2
eieren voor afstrijken
Japans pittig miso gehakt
1
ei
3
eetlepels panko broodkruim
200
gram half om half gehakt
40
gram miso pasta
0,50
ui
4
tenen knoflook
1
rode chilipeper
2
theelepels chili vlokken
2
centimeter verse gember
3
gram sesamzaad
0,25
theelepel zwarte peperkorrels
0,50
theelepel peper
2
ansjovis filets
Koreaanse Bibimbap
1
ei
3
eetlepels panko broodkruim
200
gram rundergehakt
40
gram lichtbruine basterdsuiker
50
milliliter sojasaus
2
tenen knoflook, geperst
0,50
theelepel chili vlokken
0,50
theelepel verse gember
Opbouw
0,50
winterpeen
0,50
komkommer
3
eetlepels sesamzaad (garnering)