Deeg
130
gram blanke amandelen
265
gram roomboter
190
gram fijne kristalsuiker
1
citroen (rasp)
3
eidooiers
340
gram patentbloem
snufje zout
1
theelepel bakpoeder
1
ei voor het bestrijken
Bitterkoekjes
150
gram blanke amandelen
150
gram poedersuiker
2
eiwitten
1
theelepel amandelextract
Vulling
100
gram blanke amandelen
200
gram gekookte kastanjes
250
gram mostarda di frutta mista
200
gram pruimenjam
50
gram cacaopoeder
50
gram rozijnen
25
gram pijnboompitten
Marsepein
200
gram blanke amandelen
250
gram poedersuiker
1
eiwit
kleurstof (huidskleur)
rode kleurstof
gele kleurstof
groene kleurstof
kleurstof (roze)
Royal icing
300
gram poedersuiker
60
gram eiwit
0,50
theelepel citroensap
Garnering
100
gram pure chocolade
100
gram blanke amandelen
1
doosje bigarreaux