De rozijnenbroodjes
350
gram broodmeel
1
theelepel zout
1
theelepel kaneel (gemalen)
50
gram zachte boter
1
citroen
55
gram witte basterdsuiker
75
gram gedroogde cranberries
75
gram gedroogde gele rozijnen
95
gram amandelschaafsel
1
zakje instant gist
175
milliliter melk
2
eieren
30
poedersuiker
15
milliliter rum
boter, gesmolten (om het deeg mee in te smeren)
De karwij-knoopjes
140
milliliter warm water
1
zakje instant gist
25
gram bruine basterdsuiker
1
eetlepel karwijzaadjes
1
eetlepel arachideolie
1
theelepel zout
170
gram volkoren roggemeel
185
gram broodmeel
gezouten boter
De bapaobroodjes uit de oven
200
gram broodmeel
15
gram witte basterdsuiker
0,25
theelepel zout
0,50
theelepel instant gist
130
milliliter melk
15
gram boter
arachideolie
4
bosuitjes
1
banaansjalot
2
teentjes knoflook
200
gram half om half gehakt
zout
peper
ketjap manis
1
ei
chilisaus