Biscuit
210
gram ei
120
gram fijne kristalsuiker
1
theelepel vanille-extract
90
gram patentbloem
30
gram maïzena
Rozensiroop
100
gram fijne kristalsuiker
100
milliliter rozenwater
Meringue van Five Spice en rozensiroop
100
gram pistachenoten (gepeld, ongebrand en ongezouten)
90
gram eiwit
snufje zout
125
gram fijne kristalsuiker
1
theelepel vijfkruidenpoeder
1
eetlepel rozensiroop
Crémeux van frambozen en granaatappel
5
blaadjes gelatine
500
gram frambozen (mogen ook frambozen uit de vriezer zijn)
0,50
granaatappel (sap)
75
gram kristalsuiker
90
gram eidooier
90
gram roomboter
Mascarponecrème met rozenwater en kardemom
250
milliliter slagroom
250
gram mascarpone
50
milliliter rozenwater
50
gram poedersuiker
1
theelepel kardemom
Meringue-botercrème met framboos en granaatappel
120
gram ei
150
gram fijne kristalsuiker
1
eetlepel rozensiroop
0,25
theelepel zout
1
theelepel vanille-extract
250
gram zachte roomboter
0,25
granaatappel (sap)
100
gram framboos (ontdooid)
groene kleurstof
Samenstellen
250
gram verse frambozen
granaatappelpitten