Biscuitdeeg
9
Grote eieren
330
gram witte basterdsuiker
220
gram patentbloem
75
gram maïzena
Taartvulling: frambozen-aardbeien
150
gram aardbeien
150
gram frambozen
1
limoen
1
vanillestokje
200
gram fijne kristalsuiker
3
eidooiers
2
eetlepels bloem
300
gram roomboter
75
gram poedersuiker
Taartvulling: witte chocolade, slagroom met pistache-pasta
125
gram gepelde pistachenoten
60
gram fijne kristalsuiker
20
milliliter water
30
gram amandelmeel
3
druppel amandelextract
1
eetlepel zonnebloemolie
300
milliliter slagroom
300
gram witte chocolade callets
Rozen van fondant en taartbedekking
1
zakje eetbare parels
600
gram rolfondant rood
Garnering: Meringue botercrème
100
milliliter water
340
gram fijne kristalsuiker
4
eiwitten van eieren (L)
1
snufje zout
400
gram roomboter
1
citroen
kleurstof