Rozengénoise (onderste taart)
200
gram ei
125
gram suiker
125
gram patentbloem
3
gram rozenextract
rode kleurstof
Oranjebloesemgénoise (onderste taart)
200
gram ei
125
gram suiker
125
gram patentbloem
1
citroen
3
gram oranjebloesemextract
3
gram gemalen kardemom
Rozengénoise (bovenste taart)
150
gram ei
94
gram suiker
94
gram patentbloem
2
gram rozenextract
rode kleurstof
Vlierbloesemgénoise (bovenste taart)
100
gram ei
63
gram suiker
63
gram patentbloem
30
gram vlierbloesemsiroop
25
gram geraspte kokos
Zwitserse meringuebotercrème
875
gram zachte boter
10
eiwitten
625
gram witte basterdsuiker
1
snufje zout
1
eetlepel water
4
eetlepels oranjebloesemhoning
rode kleurstof
groene kleurstof
zachte parels
Sinaasappelsiroop
250
gram sinaasappelsap
250
gram suiker