Vanille biscuit
8
eieren
240
gram kristalsuiker
240
gram patentbloem
8
eetlepels warm water
snuf zout
2
vanillestokjes
Chocolade biscuit
4
eieren
120
gram kristalsuiker
120
gram patentbloem
4
eetlepels warm water
snufje zout
0,50
vanillestokje
90
gram pure chocolade callets
Grand Marnier siroop
500
gram kristalsuiker
170
gram water
75
milliliter Grand Manier
Bolletjes met een shotje
250
gram pure chocolade callets
50
gram cacaoboter
3
eetlepels Grand Marnier
Vanille karamel botercrème
200
gram fijne kristalsuiker
100
milliliter water
440
gram roomboter
125
gram slagroom
0,50
theelepel zout
1
vanillestokje
Pure chocolade ganache
500
gram pure chocolade callets
250
gram slagroom
1
eetlepel roomboter
Chocolade decoratie rolletjes
150
gram pure chocolade callets
Cremeux van sinaasappel
60
gram sinaasappelsap
55
gram suiker
60
gram ei
95
gram roomboter
1
blaadje gelatine
Amandel crunch
100
gram amandelen
2
eetlepels fijne kristalsuiker