Pistache cake
200
gram pistachenootjes
300
gram bloem
60
gram maïzena
2
theelepels bakpoeder
1
theelepel baking soda
0,25
theelepel zout
225
gram boter (op kamertemperatuur)
350
gram kristalsuiker
1
theelepel vanille-extract
1
theelepel amandelextract
2
eieren
250
milliliter volle melk
125
gram zure room
3
eiwitten
0,50
theelepel cream of tartar
Botercrème
335
gram boter (op kamertemperatuur)
2
theelepels vanille-extract
0,25
theelepel grof zeezout
800
gram poedersuiker
360
gram mascarpone
Sinaasappelcake
480
gram bloem
3
theelepels bakpoeder
0,50
theelepel zout
5
eieren
115
gram boter (gesmolten)
800
gram kristalsuiker
500
milliliter karnemelk
2
theelepels vanille-extract
2
theelepels sinaasappelextract
4
theelepels sinaasappel (rasp)
5
druppels oranje kleurstof
Sinaasappel botercrème
450
gram boter
600
gram poedersuiker
3
theelepels sinaasappelextract
Garnering
200
gram witte chocolade