Cake
65
gram boter (gesmolten)
250
gram patentbloem
30
gram maïzena
90
gram cacaopoeder
1
theelepel bakpoeder
1
theelepel baking soda
0,50
theelepel zout
2
M-maat eieren
340
gram fijne suiker
50
gram zonnebloemolie
405
gram karnemelk
50
gram sinaasappelsap
rasp van 1 sinaasappel
150
gram bevroren cranberry
Zwitserse botercrème
120
gram eiwit
240
gram suiker
360
gram ongezouten boter
2
eetlepels gezeefde frambozenjam
1
eetlepel gevriesdroogde frambozenpoeder
1
druppel roze voedingskleur
Crème au beurre
500
milliliter melk
100
gram suiker
1
vanillestokje
45
gram maïzena
45
gram eigeel
200
gram ongezouten boter
Vulling
250
gram mascarpone
250
milliliter slagroom
rasp van 1 sinaasappel
2
eetlepels Cointreau
Siroop
sap van 1 sinaasappel
1
eetlepel Cointreau
Samenstellen
250
gram verse frambozen
15
gram gedroogde frambozen