Dulce de leche
2
blikjes gecondenseerde melk
Joconde biscuit
2
eieren
75
gram eiwit
95
gram fijne kristalsuiker
75
gram amandelmeel
20
gram patentbloem
40
gram roomboter
Decoratiebeslag
60
gram roomboter
60
gram poedersuiker
60
gram eiwit
53
gram patentbloem
7
gram cacaopoeder
oranje kleurstof
groene kleurstof
Chocolade biscuit
8
eieren
240
gram fijne kristalsuiker
200
gram patentbloem
40
gram cacaopoeder
80
gram roomboter
1
theelepel zout
Pompoenkruiden
8
theelepels kaneel (gemalen)
3
theelepels Gember
3
theelepels kruidnagel (gemalen)
1
theelepel nootmuskaat (gemalen)
2
theelepels gemalen piment
Pompoen-mandarijn cheesecake vulling
1
kilo pompoen
800
gram roomkaas
250
gram lichtbruine basterdsuiker
1,50
theelepel pompoenkruiden
800
milliliter slagroom
7
mandarijnen (rasp)
175
milliliter mandarijnensap
12
blaadjes gelatine
Pompoen kruidenkoekjes
200
gram lichtbruine basterdsuiker
200
gram roomboter
400
gram patentbloem
4
theelepels pompoenkruiden
2
eidooiers
mespunt zout
Decoratie
8
mandarijnen
100
gram oranje rolfondant
100
gram groene fondant
200
gram pecannoten
20
gram cacaopoeder