Augusto-suikerdeeg
1
kilo Roggemeel
1
kilo Roggebloem
70
gram zout
20
gram gist
100
gram boter
620
gram suiker
620
gram water
Pan de jamon
500
gram bloem
6
gram droge gist
4
gram zout
24
gram suiker
35
gram melkpoeder
1
ei
1
eidooier
225
milliliter lauwwarm water
42
gram roomboter
24
plakken beenham
24
plakken gerookt spek (dunne plakken)
200
gram groene olijven (in stukjes gesneden)
150
gram rozijnen
Scones koffiebroodjes
390
gram bloem
2
eetlepels bakpoeder
3
eetlepels suiker
0,50
theelepel zout
240
milliliter karnemelk
58
gram roomboter (koud)
1
sinaasappel
Aardbeienjam
500
gram diepvries aardbeien
500
gram geleisuiker
2
citroenen (sap)
1
theelepel pectine
Karamel
200
gram kristalsuiker
30
milliliter water
Opbouw
goudpoeder