Wraps met pesto
500
gram tarwebloem
300
milliliter lauwwarm water
2
theelepels bakpoeder
8
eetlepels zonnebloemolie
snuf zout
200
gram rucola
400
gram parmaham
50
gram basilicumblaadjes
4
teentjes knoflook
60
gram pijnboompitten
60
gram parmezaanse kaas
5
eetlepels olijfolie (extra virgine)
zout en peper
Hartige soesjes
100
gram water
100
gram melk
75
gram boter
100
gram bloem
0,25
theelepel zout
3
eieren
150
gram gerookte kip
100
milliliter creme fraîche
2
eetlepels slagroom
10
gram verse bieslook
12
plakjes kipfilet
1
komkommer
zout en peper
Scones
500
gram bloem
90
gram suiker
5
theelepels bakpoeder
0,50
theelepel zout
75
gram koude boter, in kleine blokjes gesneden
2
eieren
175
milliliter karnemelk
bloem (extra voor uitrollen)
1
losgeklopt ei
Clotted Cream
125
milliliter slagroom
125
milliliter mascarpone
50
gram poedersuiker
Bosvruchtenjam
500
gram diepvries bosvruchten
500
gram geleisuiker
Tartelettes
350
gram bloem
140
gram poedersuiker
60
gram amandelmeel
snuf zout
210
gram koude boter, in kleine blokjes gesneden
1
losgeklopt ei
Passievrucht curd
250
gram passievruchten puree
2
theelepels citroensap
300
gram suiker
200
gram boter
5
eidooiers
14
gram maïzena
Swiss meringue
6
eiwitten
snuf zout
320
gram suiker
Bonbons
400
gram pure chocolade
jam
1
blikje gecondenseerde melk
snuf zeezout
Frambozen bavarois
6
gelatineblaadjes
500
gram diepvries frambozen
450
milliliter slagroom
150
gram suiker
jam