Deeg
525
gram bloem
10
gram zout
160
milliliter water
1
ei
200
gram roomboter
Levervulling
3
sjalotjes
3
bosuitjes
2
teentjes knoflook
150
gram champignons
50
gram wortel
3
takjes tijm
roomboter
100
gram kippenlever
peper
zout
Nootjes
25
gram pijnboompitten
40
gram pistachenoten
Gevogeltevulling
400
gram kwartelfilet (zonder vel, koud)
400
gram duiffilet (zonder vel, koud)
10
milliliter cognac
100
gram vetspek in blokjes
2
eieren
15
gram zout
40
milliliter gevogeltefond
100
milliliter slagroom
Samenstellen
200
gram vetspek in dunne plakjes
verse truffel
Gelei
6
gelatineblaadjes
500
milliliter gevogeltefond
ijsklontjes
Dadel-portsaus
100
gram kristalsuiker
100
milliliter water
12
medjoul-dadels
250
milliliter rode port