Deeg
500
gram bloem
200
gram reuzel
160
milliliter water
1
ei
10
gram zout
Levervulling
1
ui
150
gram champignons
20
gram winterpeen
40
gram boter
100
gram eendenlever
2
laurierblaadjes
0,25
gram nootmuskaat
zout
peper
Farce
300
gram eendenborstfilet
100
gram varkenshaasfilet
10
milliliter cognac
1
eetlepel tijm
snufje piment
peper
15
gram zout
100
gram vetspek in blokjes
2
eieren
50
milliliter gevogelte glace
100
milliliter slagroom
Gelei
6
gelatineblaadjes
500
milliliter gevogeltefond
Samenstellen
100
gram kersen
100
gram hazelnoten
200
gram vetspek in dunne plakjes
1
ei
Kersencompote
300
gram kersen
50
gram kristalsuiker
rozemarijn
1,50
theelepel water
1
theelepel balsamico azijn
zout
peper