Voorbereiding
250
gram roomboter
250
gram patentbloem
4
gram zout
150
milliliter ijswater
extra patentbloem (voor bestrooien werkblad)
Bakjes
1
eidooier
melk
Vulling
1
rode ui
3
teentje knoflook
50
gram verse spinazie
250
gram feta
verse dille
zout
peper
1
citroen (biologisch)
2
limoenen
1
courgette
1
potje kappertjes
1
blik sardines
verse peterselie
verse munt
1
potje honing
100
milliliter olijfolie
50
gram gepelde ongezouten walnoten
Bechamelsaus
25
gram boter
30
gram patentbloem
300
milliliter volle melk
1
eidooier
snufje nootmuskaat
peper
zout
Tzatziki
1
komkommer
200
milliliter Griekse yoghurt
olijfolie
1
teentje knoflook
verse dille
citroen
peper
zout
Garnering
10
rode druiven