Pralinévulling I
250
gram blanke hazelnoten
165
gram kristalsuiker
45
gram water
0,50
vanillestokje
mini snufje zout
Craquelin
80
gram roomboter, zacht
100
gram rietsuiker
100
gram patentbloem
snufje zout
Choux
100
gram water
100
gram volle melk
90
gram roomboter
4
gram kristalsuiker
3
gram zout
110
gram patentbloem
175
gram ei
Sablé
250
gram patentbloem
200
gram roomboter op kamertemperatuur
snufje zout
10
gram bakpoeder
175
gram kristalsuiker
65
gram eigeel (gepasteuriseerd)
Crème mousseline
250
gram volle melk
0,50
vanillestokje
50
gram kristalsuiker
35
gram eigeel (gepasteuriseerd)
20
gram maïzena
Pralinévulling II
100
gram praliné (eerder gemaakt)
150
gram roomboter
35
gram slagroom (35%)
Vanille slagroom
200
gram slagroom (35%)
100
gram mascarpone
25
gram poedersuiker
1
vanillestokje
50
gram citroenrasp vers
Karamel
250
gram glazuurfondant
200
gram parelsuiker
Reacties: