Dode deeg
750
gram Roggemeel
750
gram Roggebloem
52
gram zout
15
gram gist
75
gram boter
465
gram water
300
gram suiker
165
gram water
Focaccia
1500
gram patentbloem
1200
gram water
65
gram gist
30
gram zout
120
gram olijfolie
30
gram verse rozemarijn
5
tenen knoflook
1
eetlepel zeezout
Knoflookboter
100
gram boter
2
tenen knoflook
1
theelepel zout
Crackers
450
gram tarwebloem
240
gram water
85
gram olijfolie
30
gram gedroogde tomaten (in stukjes gesneden)
9
gram zout
10
gram fijne kristalsuiker
Franzbrötchen
500
gram patentbloem
25
gram gist
170
gram fijne kristalsuiker
170
gram boter
305
gram volle melk
1
theelepel vanille-extract
0,25
theelepel zout
1
eetlepel kaneel
Karamel
500
gram fijne kristalsuiker
100
gram water