Biscuit
7
eieren
210
gram fijne kristalsuiker
1
theelepel vanille-extract
75
gram patentbloem
30
gram cacaopoeder
105
gram aardappelzetmeel
100
gram walnoten
150
gram gedroogde dadels
300
milliliter koffielikeur
Pistachecake
125
gram pistachenoten
320
gram fijne kristalsuiker
240
gram patentbloem
1
theelepel bakpoeder
snufje zout
6
eidooiers
175
milliliter water
125
gram boter
1
theelepel vanille-extract
6
eiwitten
1
theelepel baking soda
Baklava
125
gram pistachenoten
125
gram walnoten
80
gram gedroogde abrikozen
80
gram gedroogde vijgen
40
gram gedroogde dadels
250
gram boter
40
blaadjes filodeeg
Siroop
125
gram fijne kristalsuiker
175
milliliter water
1
kaneelstokje
1
sinaasappel, alleen de schil geraspt
1
citroen (rasp)
Meringue
2
eiwitten
15
milliliter water
120
gram fijne kristalsuiker
goudspray
Rozencrème
600
gram mascarpone
100
gram poedersuiker
2
eetlepels rozenwater
roze kleurstof
400
milliliter slagroom
Koffiecrème
150
milliliter slagroom
150
milliliter volle melk
200
milliliter espresso (vers gezet)
150
gram fijne kristalsuiker
2
eetlepels aardappelzetmeel
4
eidooiers
1
vanillestokje
375
gram roomboter
Afmaken
150
gram pistachenoten
100
gram poedersuiker
Reacties: