Joconde biscuit
150
gram eiwitten
1
gram cream of tartar
50
gram suiker
5
eieren
250
gram amandelmeel
250
gram poedersuiker
80
gram bloem
1,50
theelepel kaneelpoeder
0,25
theelepel kruidnagelpoeder
0,25
nootmuskaat (gemalen)
0,25
kardemom (gemalen)
40
gram boter
Vanille botercrème
2
vanillestokjes
300
milliliter volle melk
30
gram kristalsuiker
30
gram custardpoeder
360
gram zachte boter
120
gram witte basterdsuiker
Chocolade ganache
150
callets pure chocolade
110
milliliter zoete slagroom
30
gram boter
Chocolade Chablon
80
gram pure chocolade callets
8
milliliter pindaolie
Sayah koffiesiroop
300
milliliter water
130
milliliter suiker
4
eetlepels Nescafé (of andere espresso poederkoffie)
2
eetlepels Sayah likeur
Opbouw
400
gram pure chocolade callets
50
milliliter pindaolie
witte chocolade callets