Speculaas biscuit
6
eieren
120
gram suiker
20
gram maïzena
140
gram bloem
1
theelepel bakpoeder
100
gram boter
100
gram gecondenseerde melk
3
theelepels speculaaskruiden
Botercrème
160
gram eiwit
280
gram suiker
480
gram roomboter
40
milliliter water
2
eetlepels Marasquin likeur
Chipolata mousse
2
eieren
300
milliliter melk
70
gram suiker
0,50
vanillestokje
200
gram slagroom
5
blaadjes gelatine
40
gram gekonfijte sinaasappelschil
1
eetlepel Marasquin likeur
Chocolademousse
150
gram pure chocolade (72%)
3
eiwitten
250
gram slagroom
30
gram suiker
3
blaadjes gelatine
Bitterkoekjes bodem
270
gram amandelmeel
270
gram poedersuiker
3
eiwitten
2
eetlepels amandelextract
2
eetlepels Marasquin likeur
Trempeersiroop
50
milliliter water
30
gram suiker
25
milliliter Marasquin likeur
Opbouw
100
gram granaatappelpitten
100
gram blauwe bessen
takjes rozemarijn
amandelschaafsel
gekonfijte sinaasappel
steranijs
kaneelstokjes