Voorbereiding
1
blikje gecondenseerde melk
Crumble
50
gram roomboter op kamertemperatuur
50
gram rietsuiker
45
gram tarwebloem
5
gram cacaopoeder
20
gram amandelmeel
Brownie
90
gram roomboter
225
gram kristalsuiker
112
gram donkerbruine basterdsuiker
190
gram pure chocolade (72%)
1,50
eetlepel Keukenstroop
3
eieren
1,50
theelepel vanille-extract
150
gram (bio) patent tarwebloem
30
gram cacaopoeder
1,50
theelepel bakpoeder
100
gram pecannoten (gepeld, ongebrand en ongezouten)
Chocoladeglazuur
375
gram kristalsuiker
120
gram water
188
gram pure chocolade callets
Soezen en eclairs
150
gram volle melk
150
gram water
150
gram ongezouten roomboter
150
gram (bio) patent tarwebloem
6
eieren
flinke snuf zout
30
gram poedersuiker
Aardbeien- en mangocrème
100
gram eiwit
20
gram fijne kristalsuiker
60
gram water
180
gram fijne kristalsuiker
6
blaadjes gelatine
360
gram ongezoete slagroom
100
gram diepvries aardbeien
100
gram diepvries mango
rode kleurstof
gele kleurstof
Victoriabeslag
100
gram geschaafde amandelen
100
gram fijne kristalsuiker
1
eiwit
Slagroomvulling
500
gram ongezoete slagroom
2
eetlepels suiker
snuf zout
Garnering
200
gram lichtgroene en donkergroene fondant (elk 100 gram)
50
gram rode fondant
50
gram wit fondant
50
gram zwart fondant
50
gram gele fondant
100
gram suikerbakkerspoeder
5
gram grof zeezout