Pistachebiscuit
100
gram roomboter op kamertemperatuur
230
gram groene gepelde pistachepitten
260
gram fijne kristalsuiker
12
eieren
50
gram patentbloem
1
eetlepel matcha thee in poedervorm
Sinaasappel botercrème
500
milliliter volle melk
210
gram fijne kristalsuiker
45
gram custard
1
vanillestokje
2
grote sinaasappels
2
eieren
380
gram roomboter op kamertemperatuur
Chocolade ganache
250
gram pure couverture chocolade (54,5%)
250
grote slagroom (minimaal 35% vet)
75
gram roomboter op kamertemperatuur
Sinaasappel-pistache crème
200
gram sinaasappel-botercrème (eerder gemaakt)
120
gram groene gepelde pistachepitten
120
gram fijne kristalsuiker
Pistache macarons
200
gram poedersuiker
135
gram amandelmeel
65
gram groene pistachenootjes
150
gram eiwit
200
gram fijne kristalsuiker
50
milliliter water
1
theelepel groene kleurstof
Pure chocolade glazuur
10
gram gelatineblaadjes
225
gram fijne kristalsuiker
150
gram pure couverture chocolade (54,5%)
30
gram cacaopoeder
65
milliliter slagroom (minimaal 35% vet)
125
milliliter water
Trempeersiroop
100
gram fijne kristalsuiker
100
milliliter water
50
milliliter Grand Marnier
Witte chocolade Romeinse vijf
150
gram witte couverture chocolade (28%)
1
druppels veldsla
Reacties: