Biscuit
9
eieren
mespunt zout
250
gram fijne kristalsuiker
270
gram patentbloem
90
gram roomboter
90
gram gecondenseerde melk
2
citroenen (rasp)
10
gram bakpoeder
300
gram blauwe bessen
200
gram frambozen
Lavendel lemoncurd
5
eetlepels gedroogde lavendel
125
milliliter citroensap
125
gram roomboter
200
gram fijne kristalsuiker
2
eieren
Meringue botercrème
30
milliliter water
270
gram fijne kristalsuiker
150
gram eiwit
mespunt zout
450
gram roomboter op kamertemperatuur
1
theelepel vanille-extract
Rozenbottelcrème
75
gram gedroogde rozenbottel
150
milliliter water
20
gram maïzena
350
gram merengue botercrème
Royal icing
550
gram poedersuiker
4
eiwitten
50
gram cacaopoeder
groene kleurstof
paarse kleurstof
zwarte kleurstof
Decoratie: glas in lood ramen
500
gram isomalt
400
gram gum paste
roze kleurpoeder
rode kleurstofpoeder
oranje kleurstof
gele poederkleurstof
groene kleurstofpoeder
30
milliliter Wodka
1200
gram witte fondant