Olijfoliecake
5
eieren
1
citroen (zest)
250
gram fijne kristalsuiker
140
milliliter olijfolie extra vergine
100
gram roomboter op kamertemperatuur
80
gram ricotta
snufje zout
260
gram patentbloem
1
theelepel bakpoeder
0,25
theelepel baksoda
Lemon curd
2
citroenen, zest & sap
200
gram fijne kristalsuiker
125
gram roomboter
2
eieren, geklutst
1
vanillestokje
2
blaadjes gelatine
Bosbessen-bramen-crémeux
2
blaadjes gelatine
60
gram bosbessen
60
gram bramen
50
gram ei
15
gram boter
30
gram fijne kristalsuiker
Witte chocoladecrème
300
gram philadelphia naturel
300
gram zure room
300
gram witte chocolade callets
Citroen partjes
3
dunne schijfjes citroen
100
milliliter water
100
gram fijne kristalsuiker
Samenstellen
10
viooltjes
10
basilicumbloempjes
50
gram kokosrasp
bosbessen
bramen